HelpDesk & asistenţă IT

servicii helpdesk, asistententa IT, Cluj web designer

Pentru că ne dorim să avem clienţii cei mai mulţumiţi, oferim si servicii HelpDesk, cu program deschis între orele 8:30 AM şi 18:30 PM. Aveţi o problemă care necesită asistenţă IT? Noi o vom rezolva!

În anii '90 se spunea tot mai des că trăim în "secolul vitezei". Şi, într-adevăr, la vremea respectivă, aspectul care devenea hotărâtor în ceea ce avea pretenţia să se numească economie de piaţă era raportul calitate/ preţ/ viteză de execuţie. Astăzi ne vedem, cu sau fără voia noastră, migraţi spre o societate de tip informaţional, în care publicitatea a devenit un factor chiar mai important decât calitatea, întrucât dacă nimeni nu ştie ce şi unde vinzi, va trebui să te raportezi la societatea pur "vitezistă", pe cale de dispariţie. Dacă exişti în mediul virtual, exişti pentru competiţie. Aici intră în scenă web design-ul, crearea de site-uri web, iar promovarea site-ului vă va aduce pe piaţă, putând profita strategic de plusul de calitate pe care îl oferiţi. Totul devine încet-încet informatizat, iar noi vă putem oferi asistenţă IT pentru orice tip de problemă, pe lângă crearea unui site web şi optimizarea lui pentru motoarele de căutare.

Suntem iwanna.web | Cluj web designer, ne dorim să avem cei mai mulţumiţi clienţi, iar serviciile noastre cuprind:


  • creare site web, promovare site web, web design;
  • optimizare site web pentru motoarele de căutare (SEO - Search Engine Optimization);
  • servicii HelpDesk şi asistenţă IT pentru orice problemă de tip software / hardware - remote sau la sediul clientului;
  • servicii de promovare a clientului - afişe, postere si promovare în mediul online.

HelpDesk

Pentru clienţii noştri, dar şi pentru oricine altcineva are nevoie, oferim servicii de asistenţă IT (onsite sau remote, hardware şi software). Companiile mari dispun de un HelpDesk profesional, gata oricând să rezolve problemele informatice. Acum puteţi avea şi dumneavoastră propriul HelpDesk! E suficient să ne contactaţi!

Cluj web design

Web design, creare de site-uri web, optimizare pentru motoarele de căutare - SEO, promovare în mediul online, publicitate. Tot ceea ce aveţi nevoie pentru a putea face faţă competiţiei se află acum la un click distanţă! Mizăm pe o acoperire la 360 de grade, prin complementarea serviciilor de web design cu cele de tip helpdesk.

10 linkuri utile

Mai jos veţi găsi 10 linkuri utile, care sperăm să ţină loc de asistanţă de bază pentru diferite întrebări şi probleme de IT pe care le-aţi putea avea:

Ultimele noutăţi...

Cluj web designer Cluj web designer pe Facebook
Cluj web designer Cluj web designer pe Twitter
cluj web designer Google+ Cluj web designer pe Google+