Trimite SMS gratis de pe net: solutii SMS gratuit online

Norton Antivirus 2014

Se intampla de multe ori sa vrem sa trimitem un SMS cuiva, dar din diverse motive sa nu putem sa ne folosim telefonul pentru asta. Exista alternative pe net, in lumea online, de a trimite gratuit SMS catre numere nationale sau internationale, fara nici un cost implicat, o solutie de urgenta, dar extrem de eficienta.

Mai jos va propunem 3 platforme online care va permit sa trimiteti SMS-uri gratis, catre numere nationale sau internationale. Problema pe care am intampinat-o noi cand am incercat sa gasim astfel de saituri este ca majoritatea fie sunt indiene si permit trimiterea de sms-uri numai in Asia, fie cer utilizatorului sa isi creeze un cont, care, chiar daca e gratuit, tot cere ceva timp pentru a fi creat. Iar daca vrem sa trimitem un SMS de pe net, inseamna ca timpul e o constrangere.

Lista de platforme online de pe care se pot trimite SMS-uri gratuit cuprinde:

  • e-freesms.com permite expedierea de SMS-uri gratuite catre 150 de tari din intreaga lume, incluzand Romania. Este alegerea noastra numarul 1, intrucat nu e nevoie de crearea unui cont, tot ce aveti de facut este sa selectati tara catre care doriti sa trimiteti SMS gratis, sa introduceti numarul de telefon si mesajul dumneavoastra si sa apasati butonul "SEND". Se pot trimite oricate SMS-uri gratuite intr-o zi, singura constrangere fiind ca se poate trimite un mesaj la 3 minute.
  • sms-gratuite.ro, cu oferta Mixt 1, va permite sa expediati 250 de SMS-uri gratuite in reteaua Orange, 100 de SMS-uri gratuite in reteaua Cosmote si 50 de SMS-uri gratuite in reteaua Vodafone, daca va creati cont pe site. Va puteti alege si o optiune platita, care sa va ofere pana la 650 de SMS-uri in reteaua Orange, costurile variind intre 1 si 3 EURO.
  • mesajgratuit.ro permite expedierea a 10 SMS-uri gratuite pe zi catre un numar de telefon din retelele Orange sau Vodafone, fara crearea unui cont. Prin crearea unui cont, va puteti dubla numarul de SMS-uri gratuite permise pe zi.

Asadar, daca situatia o cere, avem la dispozitie cel putin 3 solutii online pentru a trimite cateva SMS-uri gratis catre o destinatie din Romania sau din strainatate. Singura conditie ramane sa dispunem de o conexiune la internet.

Pentru orice intrebari, va stam la dispozitie la adresa de mail helpdesk@iwannaweb.ro.

Comentariile se incarca acum...

10 linkuri utile

Mai jos veţi găsi 10 linkuri utile, care sperăm să ţină loc de asistanţă de bază pentru diferite întrebări şi probleme de IT pe care le-aţi putea avea:

Ultimele noutăţi...

Comparaţie între browserele web...

În lumea IT nu există cel mai bun, ci există doar soluţii care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

O nouă interfaţă - iwanna.web

Webdesign - creare de site-uri web, optimizare pentru motoarele de căutare - SEO, în Cluj şi judeţele învecinate. La o ţintă nouă, se cuvenea o interfaţă nouă.

Servicii HelpDesk - iwanna.web

Web design, creare site, optimizare site, dar şi asistenţă IT de tip HelpDesk, remote sau onsite, in Cluj sau judeţele vecine. Orice problemă IT aţi întâmpina, noi o putem rezolva!

Cluj web designer Cluj web designer pe Facebook
Cluj web designer Cluj web designer pe Twitter
cluj web designer Google+ Cluj web designer pe Google+