Microsoft Windows: solutii antivirus - Norton AntiVirus 2014

Norton Antivirus 2014

Sistemele de operare Windows sunt asaltate zilnic de o multitudine de softuri de tip malware, spyware sau trojan, ceea ce numim in limbaj familial virusi informatici, avand scopuri diverse, de la compromiterea fisierelor de pe disc, la furtul de informatii confidentiale sau chiar santajarea utilizatorului, virusul cerand ca o anumita suma sa fie virata intr-un cont fantoma, in schimbul promisiunii ca fisierele criptate vor fi recuperate sau ca politia va inceta urmarirea dumneavoastra pentru o activitate criminala inchipuita pe care ati fi intreprins-o pe internet.

Dintre pachetele antivirus disponibile pe piata, noi va propunem doua solutii, testate si in care avem mare incredere:

  • Avira Free Antivirus, o solutie antivirus gratuita, disponibila pentru descarcare oricarui utilizator de computer posesor al unui sistem de operare Windows: http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus#start-download-win .
  • Norton Antivirus 2014, care ofera o licenta gratuita de 6 luni, pentru clientii noi, in scop de evaluare a produsului. Mai jos vom descrie pasii necesari pentru a activa o licenta Norton AntiVirus 2014 gratis pentru 6 luni, ceea ce va va permite sa evaluati antivirusul celor de la Symantec si, in cazul in care sunteti multumiti de functionarea sa, sa va achizitionati o licenta.

Mai intai, vom descarca programul de instalare Norton AntiVirus 2012 de pe pagina de oferte a Norton aici.

Norton AntiVirus 2012

Rulati executabilul Setup cu un cont de administrator:

Norton AntiVirus 2012

Download managerul de la Norton va porni in scurt timp si va descarca kitul de instalare, trecand apoi la instalarea completa a produsului:

norton download manager

In momentul in care Norton Antivirus este instalat complet, interfata sa va fi initializata, pentru configurarile finale:

configurare norton

Pe pagina initiala, Norton va cere acordul pentru a aduna date de la calculatorul dumneavoastra, in mod confidential, pentru a imbunatati definitiile de virusi disponibile. Puteti accepta fara nici un risc si trece la configurare:

agree norton cybercrime fight

In acest moment dispuneti de Norton AntiVirus 2014 (setup-ul nu descarca versiunea 2012, ci pe cea mai recenta).

norton gratis 180 de zile

Va puteti activa licenta, prin crearea unui cont Norton:

cont norton

Dupa aceea, puteti face un Live Update al definitiilor de virusi si din acest moment dispuneti de 6 luni (180 de zile) de licenta gratuita Norton Antivirus 2014:

norton antivirus 6 luni gratis

Nu afirmam ca Norton este cel mai bun antivirus, dar cu siguranta este unul dintre cei mai buni antivirusi de pe piata in acest moment.

Pentru orice intrebari, va stam la dispozitie la adresa de mail helpdesk@iwannaweb.ro.

Comentariile se incarca acum...

10 linkuri utile

Mai jos veţi găsi 10 linkuri utile, care sperăm să ţină loc de asistanţă de bază pentru diferite întrebări şi probleme de IT pe care le-aţi putea avea:

Ultimele noutăţi...

Comparaţie între browserele web...

În lumea IT nu există cel mai bun, ci există doar soluţii care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

O nouă interfaţă - iwanna.web

Webdesign - creare de site-uri web, optimizare pentru motoarele de căutare - SEO, în Cluj şi judeţele învecinate. La o ţintă nouă, se cuvenea o interfaţă nouă.

Servicii HelpDesk - iwanna.web

Web design, creare site, optimizare site, dar şi asistenţă IT de tip HelpDesk, remote sau onsite, in Cluj sau judeţele vecine. Orice problemă IT aţi întâmpina, noi o putem rezolva!

Cluj web designer Cluj web designer pe Facebook
Cluj web designer Cluj web designer pe Twitter
cluj web designer Google+ Cluj web designer pe Google+