Dupa muncă...

webdesign in Cluj Napoca | blog

Dupa ce am adus pe lume iwanna.web, cu truda multor ore de codare si incercari, am ales sa profitam de week-endul prelungit undeva departe de Cluj. Cele 2 zile au trecut de parca se intreceau cu lumea, iar acum ne vedem nevoiti sa cautam o solutie de intoarcere in civilizatia agitata a Clujului. Slava www-ului ca CFR are un sait web de unde putem afla ce alternative avem, dar pacat ca trebuie sa stam la ghiseu pentru bilete in loc sa le cumparam "de pe internet". Acum stam in tren, cu o melodie ce rasuna in casti si sorbim din privire verdele plai ardelenesc, uitat de Dumnezeu in timp, cu farmecul sau aparte, dar atat de deprimat.
Timpul nu a avut mila, iar oamenii nu i s-au adaptat. Societate informationala ziceam? Aici nu pare sa fi ajuns decat in mainile agitate, dibace in tastat, dar nu si in lucrat, ale tinerilor - cei ce vor prelua controlul asupra lumii, peste atat de putin timp! Ce dezamagire! Trenul mai are inca 3 ore, sunt multi oameni tristi, ar vrea sa ii facem sa zambeasca. Sunt asa pentru ca tara lor si a noastra a fost condusa ca in bancul cu tanarul sef de trib...

"Dupa moartea sefului de trib, fiul sau este promovat in locul sau. Un fiu ce nu a studiat dupa regulile spiritului vantului si padurii, ci la Harvard. Iar in prima zi, indianul responsabil pentru provizii vine sa ii ceara pretiosul sfat:
- Marite sef de trib, cum va fi iarna aceasta? Usoara sau grea? Oare sa nu ne apucam sa adunam lemne?
Gandind el ca nu are nimic de pierdut sa fie preventiv, tanarul sef de trib aproba, cu gandul sa verifice intr-o saptamana la Administratia de Meteorologie. Iar cand a sunat, acestia i-au comunicat ca va fi o iarna foarte grea. Dupa ceva timp, din nou batranul indian ce se ocupa de provizii:
- Marite sef de trib, oare iarna va fi chiar foarte grea? Sa mai adunam lemne?
- Numai putin, sa merg sa intreb vantul! spune tanarul sef de trib, mergand sa mai dea un telefon. Primeste din nou confirmarea ca va fi o iarna grea, ceea ce ii comunica si batranului indian.
Dupa inca alte 2 saptamani, batranul vine din nou, cu aceeasi intrebare: va fi iarna nemaivazut de apriga? Tanarul suna din nou la Administratia de Meteorologie, considerand ca deja e destul de grav.
- Iarna aceasta va fi chiar asa de grea?
- Oribila! i se raspunde.
- Sigur?
- Absolut, domnule, suntem 100% siguri!
- Si de unde stiti atat de sigur?
Raspunsul vine taios, nepregatit, plin de "intelepciune":
- Pai... indienii, strang lemne in draci!"


Se pare ca asa e si cu tara asta... Dar e timpul sa trecem la codat, trebuie sa mai facem un sait care sa ne duca in rand cu lumea, ne-am bazat destul pe indieni!

Comentariile se incarca acum...

10 linkuri utile

Mai jos veţi găsi 10 linkuri utile, care sperăm să ţină loc de asistanţă de bază pentru diferite întrebări şi probleme de IT pe care le-aţi putea avea:

Ultimele noutăţi...

Comparaţie între browserele web...

În lumea IT nu există cel mai bun, ci există doar soluţii care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

O nouă interfaţă - iwanna.web

Webdesign - creare de site-uri web, optimizare pentru motoarele de căutare - SEO, în Cluj şi judeţele învecinate. La o ţintă nouă, se cuvenea o interfaţă nouă.

Servicii HelpDesk - iwanna.web

Web design, creare site, optimizare site, dar şi asistenţă IT de tip HelpDesk, remote sau onsite, in Cluj sau judeţele vecine. Orice problemă IT aţi întâmpina, noi o putem rezolva!

Cluj web designer Cluj web designer pe Facebook
Cluj web designer Cluj web designer pe Twitter
cluj web designer Google+ Cluj web designer pe Google+